Весілля Тіни Кароль: співачка зворушила шанувальників весільним відео

15 червня Тіна Кароль відсвяткувала би річницю весілля з Євгеном Огірем.

15 червня 2008 року українська співачка Тіна Кароль офіційно уклала шлюб зі своїм продюсером Євгеном Огірем. Пара прожила разом усього п’ять років — в 2013-від Євген пішов з життя після боротьби з раком шлунку.

На честь світлої дати, річниці весілля, артистка вирішила поділитися зі своїми шанувальниками рідкісними кадрами з “дня народження” їхньої сім’ї . У своєму особистому блозі в мережі Instagram Кароль виклала архівне відео. На ньому зображені кадри з весілля — молодята щасливо цілуються і п’ють шампанське.

Весілля складалася з кількох частин: Огир і Кароль таємно розписалися в Києві, а після влаштували пишний банкет-вечірку на Мальдівах в колі найближчих друзів і родичів.

По поверненню з жарких країн, Євген і Тіна повінчалися в Свято-Успенському соборі Києво-Печерської Лаври. Як говорила сама співачка, для неї це було найважливішою подією, так як вона віруюча людина.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.