Ірина Білик наважилась на новий експеримент із зовнішністю: скоро її буде не впізнати

У своєму особистому блозі в мережі Instagram співачка розповіла, що збирається спробувати нову дієту, щоб схуднути.

Українська співачка Ірина Білик, яка цього року відзначила свій ювілей — 50 років, часто вдається до різних способів залишатися “вічно молодою і красивою”.

За фотографіями артистки помітно, що вона не один раз робила пластику обличчя, підтягувала шкіру, збільшувала губи, робила ринопластику і опрацьовувала зону скул.

Ирина Билык: до и после
Ірина Білик: до і після

Експериментує Білик і з різними методами схуднення. У своєму особистому блозі вона поділилася з шанувальниками своїм рішенням спробувати нову дієту “16/8 “.

Суть даної дієти полягає в інтервальному голодуванні. Тобто, ви можете їсти будь-які продукти, але строго в певний час. Назва цього методу скидання ваги пояснює, коли їсти можна, а коли ні.

16 годин з 24 виділяються на голодування, відповідно, протягом решти восьми ви можете їсти. При цьому “худіючий” може вибрати будь-які часові рамки — або з 10 до 18, або з 8 ранку до 4 вечора, або будь-який інший варіант.

Снимок с Instagram Ирины Билык
Знімок з Instagram Ірини Білик

Для того, щоб поділитися таким одкровенням з підписниками співачка вибрала красиву фотографію, на якій вона позує в рожевій напівпрозорій тканині з закритими очима.

Шанувальники виконавиці розділилися на два табори — деякі підтримали Ірину, інші ж переживають, що такий метод схуднення може завдати шкоди організму і порадили спробувати звичайне правильне харчування.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.