Жінка на мільйон: що на сьогодні відомо про дружину Олега Винника

Олег Винник намагається не афішувати своє особисте життя, тому дуже ретельно приховує свою половинку від очей фанатів та журналістів. Ми зібрали усю інформацію, яка відома про дружину виконавця.

Серце співака підкорила його бек-вокалістка Таїсія Сватко. Її сценічний псевдонім – Таюне і вона вже на протязі багатьох років супроводжує Олега під час усіх його виступів. У ЗМІ пишуть, що вони давно одружені, втім сам Олег ніколи не підтверджував і не спростовував цю інформацію.

Неодноразово в медіа навіть з’являлася інформація про те, що Олег і Таїсія разом приїжджали в рідне село Олега, що в Черкаській області.

“Як холостий, якщо вони сюди разом приїжджали! І картоплю вибирали, і гуляли, і віталися “, – цитують в медіа односельчан Олега.

Відомо, що Таїсії Сватко – 43 роки і вона молодша виконавця на один рік. Кажуть, що вони познайомилися ще в студентські роки і одружилися на початку дев’яностих. Як повідомлять у різних джерелах, весілля «гуляли» на два села – нареченої і нареченого. Гостям довелося долати 100 кілометрів, щоб привітати молодят.

Також є інформація, що в Німеччині Олег має дорослого сина.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Красуні під «40»: Падалко, Лорак, Таран поділилися секретами краси

Нагадаємо, Андрій Данилко вперше розповів про відносини з мамою Вєрки Сердючки.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.