У Росії померла пластичний хірург Олена Верді, яку звинувачували в нівеченні клієнтів

Лжехірург померла 15 червня Краснодарі. Точна причина смерті поки що залишається невідомою.

Пластичний хірург Альона Верді була родом з України. Вона володіла кількома дипломами у сфері медичної освіти, зокрема і дипломом Київського медичного університету імені Богомольця за спеціальністю “Лікувальна справа”.

Однак клієнти Верді, журналісти і експерти підозрювали, що всі ці документи були купленими, а реальної медичної освіти у дівчини не було.

Мінімум п’ять жінок писали заяву в поліцію на лжехірурга Верді, ще близько десятка її пацієнток зверталися в ЗМІ і висловлювали свої негативні коментарі щодо її роботи в Інтернеті.

Одна из пациенток Венди
Одна з пацієнток Верді

Поліція заарештувала Альону за “жахливі знущання над тілами своїх пацієнток”, але в підсумку дівчина отримала міру покарання у вигляді домашнього арешту.

За кілька днів до суду Верді впала у кому, знаходячись в Краснодарі. У лікарні вона була підключена до апарату штучної вентиляції легенів і перебувала у тяжкому стані.

Через кілька днів лжехірург померла, так і не прийшовши до тями. Точна причина смерті поки що встановлюється. За попередньою інформацією Верді померла від отруєння, в її крові зафіксували критично низький рівень глюкози.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.