Син Михайла Єфремова Микита вперше прокоментував смертельне ДТП за участю його батька: “Тато, я тебе дуже люблю “

Микита Єфремов вперше вийшов на зв'язок після смертельного ДТП, яке влаштував його батько у Москві. Молодий актор опублікував пост з вибаченнями у своєму особистому блозі.

8 червня Михайло Єфремов сів п’яним за кермо, в результаті чого він став винуватцем смертельного ДТП на Смоленській площі в Москві. Водій автомобіля “Лада” Сергій Захаров, в який врізався актор помер в лікарні вранці 9 червня.

Сам винуватець аварії вийшов вперше на зв’язок через чотири дні після трагедії. Єфремов записав відеозвернення до своїх шанувальників і сім’ї потерпілого. “Зрадив я вас”, — коротко сказав артист в кінці своєї промови.

Багато зірок висловилися з приводу трагедії в ЗМІ, або офіційних мережах. Дочка Єфремова Анна-Марія також з моменту аварії регулярно коментувала ситуацію навколо її батька. Як сказала дівчина, вона розчарована в батькові, але впевнена, що він чесна людина і чесно понесе своє покарання.

Через 9 днів після ДТП вперше вийшов на зв’язок і 32-річний син Михайла Микита. У своєму особистому блозі він опублікував фотознімок разом з батьком.

Снимок с Instagram Никиты Ефремова
Знімок з Instagram Микити Єфремова

Молодий актор висловив свої співчуття сім’ї загиблого Сергія Захарова та побажав мужності всім, кого торкнулася ця трагедія.

За словами Микити, йому боляче від того, що сталося. “Тато, я тебе дуже люблю. Сподіваюся, що ти приймеш наслідки гідно”, — написав Єфремов молодший.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.