(ВІДЕО) Тіна Кароль реготала в храмі і мало не спалила фату: фатальні прикмети на весіллі з Євгеном Огіром

Друг Тіни Кароль, генеральний директор телеканалу "М1" Сергій Перцев, поділився архівним відео з весілля Тіни Кароль та Євгена Огіра. Ролик був знятий 12 років тому.

Рівно 12 років тому українська співачка Тіна Кароль одружилася зі своїм продюсером Євгеном Огірем. Їх називали однією з найкрасивіших пар вітчизняного шоу-бізу. Євген і Тіна були неймовірно закоханими і щасливими.

Весілля знаменитої пари теж було схоже на казку. Вони таємно розписалися в Києві, а потім відгуляли пишний банкет на Мальдівах в колі найближчих людей.

Після повернення до Києва з теплих країн подружжя обвінчалося у Свято-Успенському соборі Києво-Печерської лаври. Як зізналася сама артистка, саме ця подія стала для неї офіційним початком сімейного життя, так як вона глибоко віруюча людина.

Через 12 років друг Кароль Сергій Перцев, який є генеральним директором музичного телеканалу “М1”, поділився зворушливим і одночасно сумним відео з дня вінчання Кароль і Огіра.

Кадр из свадебного видео Тины Кароль и Евгения Огира
Кадр з весільного відео Тіни Кароль та Євгена Огіра

На відео видно, як очі Тіни і Євгена світяться справжнім щастям. Співачка не могла стримувати емоцій — під час вінчання вона то посміхалася, то майже плакала. Від хвилювання вона ледь не спалила свою фату свічкою, яку тримала в руці.

Потрапили в ролик кадри і з ресторану і фотосесії молодят на Софіївській площі в Києві. Машину з подружжям по дорозі до місця банкету обсипали пелюстками троянд діти в костюмах янголят.

Кароль, виходячи з автомобіля перед рестораном, трохи заплуталася в шлейфі, але коханий чоловік допоміг утримати рівновагу. До речі, плаття Тіни було досить простим, але красивим і лаконічним.

На тлі відео звучить пісня Кароль “Я все еще помню”, яку вона присвятила своєму чоловікові, після того, як він пішов з життя. Євгенія Огіра не стало 28 квітня 2013 року після тривалої боротьби з раком шлунка. Пара прожила в шлюбі всього п’ять років, у них народився син Веніамін.

“Світле сумне відео”, — написав під публікацією Віталій Козловський. І дійсно, після всіх подій дане відео викликає одночасно і теплі відчуття, і смуток.

Друзья, вы же помните, как нам было весело ровно 12 лет назад ?Если забыли.. напоминаю )не знаю как вам а мне эта песня впечаталась в жизнь сильно

Opublikowany przez Сергей Перцев Poniedziałek, 15 czerwca 2020

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".