До і після карантину: Микола Басков показав, як він змінився в період самоізоляції

Микола Басков поділився у своєму особистому блозі новим фото. За словами співака, після карантину його перестали впізнавати.

Микола Басков відомий не тільки своїми вокальними даними, але і прагненням до вічної молодості і стрункості. Співак буквально регулярно з’являється на сцені і екранах телевізорів в різних “образах” — то худне, то навпаки, різко набирає вагу.

Захопився самопроголошений король естради і різними пластичними операціями. Останнім часом багато шанувальників співака відзначають, що його зовнішній вигляд змінився — Микола явно зробив підтяжку обличчя і пропрацював зону скул. На деяких фотографіях і відео помітно, що йому складно моргати і посміхатися.

Николай Басков: до и после пластики
Микола Басков: до і після пластики

Боротьба із зайвою вагою також довела Баскова до столу пластичного хірурга — він робив ліпосакцію. Деякі ЗМІ і фанати артиста припускають, що до такої “процедури” він вдавався неодноразово.

До того ж, Микола постійно експериментує з різними дієтами. Він сам зізнавався, що проблема зайвої ваги — це одна з основних “больових” точок у його житті.

Переживав виконавець, що карантин погано позначиться на ньому. Все-таки режим самоізоляції з самого спочатку передбачає малорухливе життя. Але і тут Баскову вдалося всіх здивувати і втерти носа заздрісникам і хейтерам. У своєму особистому блозі співак поділився фотографією, на якій продемонстрував феноменальні результати схуднення за період карантину.

“Тепер мене теж не впізнають”, — зазначив Басков. Фанати співака прийшли в захват від його зовнішнього вигляду і залишили різні компліменти під публікацією:

  • “При цьому ти беззастережно завжди красень!”
  • “Який пупсик зліва :)) Завжди і всюди гарний”.
  • “Коля, Вау! Хоча ти завжди красавчик, тобі можна все”, — писали користувачі мережі.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.