(ВІДЕО) День народження Віктора Цоя: найкращі хіти виконавця

21 червня 2020 року Віктору Цою виповнилося б 58 років. Пропонуємо вам підбірку найвидатніших хітів лідера групи "Кіно".

Лідер групи “Кіно” став справжньою легендою свого часу. Його називали революціонером радянської музики. Він надихався західними рокерами і переносив свої враження від цих пісень на реалії своєї країни і свого часу.

Пісні Цоя досі звучать у дворах, біля багаття і на квартирниках. Багато гітаристів насамперед вчать саме пісні “Кіно”, так як вони не втрачають своєї актуальності і популярності навіть зараз.

Віктор Цой народився 21 червня, і в 2020-тому відсвяткував би своє 58-річчя. Але, на жаль, він ніколи не зможе зіграти на своєму святковому концерті. Легендарного музиканта не стало 15 серпня 1990 року. У віці 28 років Цой розбився у серйозному ДТП. Але, як кажуть його шанувальники, “Цой живий”, як мінімум у своїх піснях.

“Кукушка”

Пісня “Кукушка” стала однією з найпопулярніших пісень для різних рімейків і реміксів. Нове життя цьому хіту намагалися подарувати багато виконавців. Напевно, найкращий приклад — це версія Поліни Гагаріної. Однак, навряд хтось зможе заспівати “Кукушку” так, як зробив це її автор.

“Пачка сигарет”

“Пачка сигарет” стала гімном для багатьох молодих людей. Ця пісня багатьом давала зрозуміти, що будь-які проблеми і негаразди можливо пережити. А для справжнього щастя іноді потрібно не так вже й багато, наприклад — пачка сигарет.

“Перемен”

Ще одна “вічна” пісня Віктора Цоя. Композиція “Перемен” часто звучить навіть сьогодні у контексті різних протестів або пікетів. У сучасних реаліях для багатьох людей ця пісня заграла по-новому.

“Звезда по имени Солнце”

Пісня “Звезда по имени Солнц ” стала саундтреком до фільму “Голка”. Це ще одна легендарна пісня групи “Кіно”. Її головна принада в тому, що кожен слухач розкриває її для себе по-своєму, знаходячи свої приховані смисли і підтексти.

“Видели ночь”

Одна з небагатьох пісень групи “Кіно”, на яку був зняв відеокліп, нехай і вельми своєрідний. “Видели ночь” часто і сьогодні звучить на різних тусовках у колі друзів.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.