Михайло Єфремов пройшов психіатричну експертизу: стали відомі результати

Актора, який став винуватцем смертельного ДТП, перевірили на осудність.

Триває слідство у справі актора Михайла Єфремова, який 8 червня сів п’яним за кермо і влаштував смертельне ДТП в Москві. Жертвою страшної аварії став 58-річний Сергій Захаров — чоловік працював кур’єром.

На час слідчих дій сам Єфремов знаходиться під домашнім арештом. Під його будинком регулярно чатують десятки журналістам, проте жодному з них не вдалося поспілкуватися з винуватцем ДТП. Єдиний прямий коментар вдалося отримати від домробітниці артиста, яка відповіла на кілька запитань з балкона.

Сам же Михайло Єфремов не дає ніяких коментарів або інтерв’ю. Він лише одного разу перервав своє публічне мовчання, випустивши ролик на YouTube-каналі “Громадянин поет” з каяттям і вибаченнями перед сім’єю загиблого і своїми шанувальниками.

Всю інформацію про справу Єфремова надають правоохоронні органи або офіційні представники актора. Саме вони розповіли, що Михайло Єфремов пройшов психіатричну експертизу. Його оглядали психолог, невролог і психіатр.

Результати підтвердили, що актор є повністю осудним. Очевидці і лікарі розповіли, що Єфремов був вельми чемний, однак дуже пригнічений — він знаходиться в явному депресивному стані.

Крім того, Єфремов не заперечував наркотичну залежність і зізнався у частих загулах.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.