Крістіна Асмус і Гарік Харламов подали на розлучення: всі деталі

Пара була одружена більше восьми років.

Актриса Крістіна Асмус і резидент Comedy Club Гарік Харламов були по-справжньому зразковою парою. Обидва гарні, талановиті, успішні і з хорошим почуттям гумору. Однак, пара шокувала шанувальників раптовою новиною —  вони розлучаються.

Пара прожила разом 8 років. Їхній шлюб почався зі скандалів і обговорень, оскільки Асмус звинувачували в тому, що вона вкрала Харламова у першої дружини, і називали її ніяк інакше як розлучницею.

Однак після народження їхньої доньки Анастасії в 2014-му році, шанувальники обох артистів змирилися з їхнім вибором і навіть стали захоплюватися тим, з яким трепетом вони ставляться один до одного. До того ж особливого шарму цій парі надавало почуття гумору обох — вони завжди здавалися веселими і щасливими.

Навіть новину про розлучення Крістіна піднесла вельми жартівливо. Актриса поділилася фотографію, на якій в спеціальній програмі “зістарила” Гарика. “8 років у шлюбі. Довела мужика”, — підписала Асмус свою публікацію. А далі повідомила шокуючу новину про розлучення.

Фото с Instagram Кристины Асмус
Фото з Instagram Крістіни Асмус

Як повідомила сама Крістіна, їхнє розлучення було обдуманим і давно вже сформульованим рішенням. На нього не вплинула ні самоізоляції, ні якісь треті особи, ні навіть її роль у картині “Текст”, в якій актриса грала в досить еротичних сценах.

Асмус додала, що вони з Гаріком зберігають дружні і поважні відносини, як мінімум заради їхньої дочки.

Сам же Харламов підтвердив новину про розлучення, сказавши, що це були прекрасні вісім років, за які він шалено вдячний вже своїй колишній дружині.

Кристина Асмус и Гарик Харламов с дочкой Настей
Крістіна Асмус і Гарік Харламов з донькою Настею

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".