Як виглядають батьки Валерія Меладзе: співак показав рідкісний сімейний кадр

Валерій Меладзе 23 червня відзначає свій 55 день народження.

Співак грузинського походження Валерій Меладзе відсвяткував свій ювілей — 55 років. Його старший брат Костянтин вирішив привітати молодшенького вельми оригінальним і жартівливим способом.

У своєму особистому блозі він поділився унікальним фотознімком, на якому зображений Валерій поруч з їхньою з Костянтином мамою і татом — Шотом і Неллі Меладзе. Цікаво, що вони не мали ніякого відношення до музики і все життя пропрацювали інженерами. Однак, змогли виростити двох талановитих синів, які зробили безперечний внесок у розвиток естрадної музики.

Валерий Меладзе с мамой и папой
Валерій Меладзе з мамою і татом

До свята молодшого брата Костянтин також розповів кумедну історію з дитинства. У 6 класі мама вирішила забрати Валерія з музичної школи, в якій він навчався, бо мусила постійно стежити за ним. Напевно, майбутня зірка сцени ріс досить активним хлопцем і часто прогулював уроки.

Директор музшколи був категоричним. Він відповів, що у юного Валери бездоганний музичний слух, тому дитина повинна закінчити школу.

Ці слова виявилися пророчими. Брати Меладзе змогли стати справжніми професіоналами музичної сфери. Пісні Валерія, які йому, як відомо, пише старший брат, стали хітами, які сьогодні знає навіть молодше покоління.

Мабуть, Неллі Акакіївна недаремно старанно стежила за успіхами сина — її внесок був немарним.

До речі, до поздоровленням улюбленого чоловіка приєдналася і його друга дружина Альбіна Джанабаєва. Співачка поділилася спільним знімком у своєму фотоблозі. Свою публікацію вона коротко підписала: “Зі святом, моя любов”.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.