Юрій Горбунов та Олександр Педан вирішили змінити сферу діяльності: керуватимуть транспортом

Відомі українські телеведучі успішно склали іспит з управління яхтою.

Юрій Горбунов та Олександр Педан вирішили освоїти новий рід діяльності — водіння яхти. При чому до цього хобі телеведучі вирішили підійти усвідомлено і серйозно і тепер проходять навчання для отримання прав на водіння водним транспортом.

У своїх особистих блогах вони вирішили поділитися емоціями після першого етапу — теоретичного іспиту з безпеки, техніки та управління яхтою. Як зізнався Юрій, вони дуже переживали перед здачею, прям як у студентські роки.

Процедура здачі була схожа на університетський іспит — в кабінеті сиділа комісія з кількох людей, а ведучі по черзі тягнули свої білети і відповідали на них. Олександр Педан також поділився своїми емоціями. За його словами, він давно так не нервував і не відчував схожих емоцій.

Зірки українського телебачення поділилися, що у них було навчання, яке складалося з 12 теоретичних занять, на яких вони вивчали ази яхтингу.

Попереду у них практична частина іспиту — все, як у автошколах, тільки на воді. Олександр і Юрій розповіли, що будуть тепер старанно готуватися до другого етапу отримання прав на управління водним транспортом. Теорію, до речі, обидва здали на відмінно.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!