(Відео) Зірка серіалу “Свати” Федір Добронравов виконав зворушливу пісню разом зі знаменитим сином

Федір Добронравов обожнює співати під гітару разом зі своїм старшим сином Віктором.

Актор Федір Добронравов кілька разів на відвертих інтерв’ю зізнавався, що через карантин він залишився без роботи — він служить у декількох театрах, які через режим карантину були тимчасово закриті. З цієї ж причини відмінилися зйомки сьомого сезону “Сватів”.

Але все ж талановита людина не може не ділиться частиною своєї творчості з глядачами та шанувальниками. На щастя, артист все ще може підтримувати зв’язок і комунікувати зі своїми фанатами за допомогою соціальних мереж — чим Добронравов, з радістю, користується.

Разом зі своїм старшим сином Віктором, який пішов по стопах батька і теж вирішив підкорювати акторську сферу, Федір захопився виконанням пісень.

До слова, Віктор не тільки знімається в кіно і грає в театрі, а й є лідером групи “Ковер-Квартет”, яка гастролює по Росії. Актор є фронтменом колективу.

У своєму особистому блозі Федір Добронравов поділився відео, на якому він і Віктор виконують пісню Анни Герман “Город влюбленных людей”. Це лірична композиція про взаємини людей, про доброту один до одного і любов.

Ліричне і зворушливе виконання батька і сина викликало справжній захват у їхніх шанувальників, тому такий сімейний дует отримав безліч коментарів з компліментами:

  • “Який молодий теплий голос! Як же з вами добре”;
  • “Спасибі вам за світлу душу! Дуже підняли настрій”;
  • “Дуже приємно слухати ваші пісні, музику, і думаю, головне наявність глибоко сенсу і відсутність фальші, все щиро і від душі. Дякую Вам”, — написали користувачі мережі.

Схожі статті

Без довгого вимішування та яєць: житній хліб з хрусткою скоринкою і пористою серединкою. Забудьте про батон

Пористий житній хліб дуже просто спекти вдома. На смак ця випічка виходить смачною та оригінальною, а процес приготування принесе одне задоволення.

Чудесний рецепт “Стакан молока” дала мені 90-річна бабуся. Тісто – винятковий пух: готую круглий рік

Пиріг на молоці – дуже смачна і ароматна випічка, яка має повітряну і дуже ніжну структуру. З приготуванням такого справиться навіть дитина.

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.