Дочка Олега Винника: співак розсекретив шокуючий факт свого особистого життя

Український співак розповів, як мріє назвати дочку.

Олег Винник носить славу одного з найбільш таємничих і загадкових виконавців на вітчизняній естраді. Він лише раз запрошував журналістів до себе додому, щоб познайомити з найближчими для себе людьми — старшою сестрою і племінниками.

Більше про своє особисте життя співак не поширювався, він завжди йде від відповідей на питання про дружину і дітей. Однак, відданим шанувальникам вдалося дізнатися декілька фактів з життя свого кумира.

Як з’ясувалося, Олег Винник ще зі студентських років одружений на своїй бек-вокалістці, відомій під псевдонімом Таюне. У Німеччині у них живе і вчиться син-підліток. Найімовірніше, хлопчика звуть Юліаном.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Проте одного разу під час інтерв’ю Олег Винник розговорився про свої мрії. Під час прес-конференції після одного з концертів його запитали, які у нього є улюблені жіночі імена.

Як виявилося, артист мріє, щоб у нього народилася дочка. Як він розповів: “Якщо Бог подарує мені дівчинку, то назву її Жанна”.

Однак це був один з тих рідкісних випадків, коли Винник злегка привідкрив двері в таємниці свого особистого життя. Всі подробиці і факти він продовжує приховувати і відмовляється на рахунок коментарів щодо цієї теми. Шанувальники ж Олега щиро бажають йому відчути себе в ролі батька дочки в найближчому майбутньому.

Схожі статті

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.