Олена Кравець відверто розповіла про свої плани на виборах мера Києва

Актриса студії "Квартал-95" спростувала чутки про те, що вона збирається балотуватися на посаду глави столиці України.

Після того, як президентом України став гуморист і актор “Кварталу-95” Володимир Зеленський, а деякі його колеги по цеху отримали депутатські мандати, українці почали пильно стежити за рештою учасників студії.

У ЗМІ регулярно з’являються чутки, про те, що у велику політику планують піти найближчі соратники Зеленського, наприклад Євген Кошовий. Однак, “лисий з Кварталу” спростував всі ці здогади, і відверто зізнався, що добре себе почуває і на своєму місці — на сцені.

Ще однією “жертвою” політичний пліток стала колега Кошового Олена Кравець. Не дивлячись на те, що актриса “Кварталу” ніколи не говорила про політику, і зовсім уникала цієї теми навіть у соціальних мережах, в пресі почали з’являтися новини про те, що вона планує балотуватися на пост мера Києва.

Сама ж Кравець довго мовчала стосовно цієї теми, але все ж вирішила різко висловитися у своєму особистому блозі в мережі Instagram. Гумористка написала короткий пост, в якому відповіла на всі питання.

За словами Олени, вона не збирається ні на які вибори, а політика їй нецікава і зовсім.

“Хлопці!) Давайте відразу і по справі. Я нікуди не збираюся. Ні в які мери, міністри і ось це ось все ..) Політика мені не цікава. Крапка.” — написала Кравець.

Шанувальники артистки підтримали її в коментарях:

  • “Рідкісне поєднання розуму і краси”;
  • “Леночка, ти супер. Ти хороший політик в “Кварталі 95”;
  • “Прекрасна Олена з правильними думками!” — написали користувачі мережі.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.