(ВІДЕО) Справжня любов: Анастасія Заворотнюк і Сергій Жигунов співають про свої почуття

Ніжне і чуттєве виконання пісні "Я буду всегда с тобой на шоу "Дві зірки".

Пара Сергія Жигунова та Анастасії Заворотнюк була однією з найулюбленіших серед фанатів серіалів нульових. Багато телеглядачів мріяли, щоб їхня екранна любов вийшла за рамки сценарію і тривала в реальному житті — настільки добре і гармонійно актори виглядали разом навіть в рамках роботи.

Історія Анастасії і Сергія почалася на майданчику “Моєї прекрасної няні” — вже культового комедійного серіалу про кохання начальника-вдівця і няні його трьох дітей. Проста в спілкуванні і смішна няня Віка стала справжнім кумиром для мільйонів.

Відносини Жигунова і Заворотнюк почалися в 2006 році. Актор навіть пішов від своєї дружини Віри Новікової, з якою він прожив у шлюбі 22 роки, заради нової коханої.

Багато друзів артиста розповідали, що саме в період відносин з Анастасією Сергій був по-справжньому щасливий, він буквально світився від почуттів і емоцій, які переповнювали його. Пара часто проводила час на його дачі. А після розставання, Сергій навіть продав цей будинок, щоб нічого не нагадувало про нещасливе кохання.

Сергей Жигунов и Анастасия Заворотнюк
Сергій Жигунов і Анастасія Заворотнюк

Не дивлячись на всі почуття і підтримку фанатів, пара пробула разом всього два роки. У 2008-му вони оголосили про розрив, так і не прокоментувавши остаточно всіх причин свого рішення.

Багато шанувальників досі вважають їх ідеальною парою і з ностальгією переглядають серіал “Моя прекрасна няня”, а також інші відео, які залишилися з тих часів.

Наприклад, виконання Сергія і Анастасії пісні “Я завжди буду з тобою” на телешоу “Дві зірки”.

Через 14 років це відео до сих пір збирає позитивні і теплі коментарі:

  • “Чому ж вони розлучилися? Видно ж що була любов, щастя … Куди пішла їхня любов …. Настя, борись, будь ласка!!!”;
  • “Пощастило Жигунову обіймати таку красотку. Неймовірна красуня, шкода, що розійшлися”;
  • “Яка пара, шкода що вони розлучилися. 😔😔😔 він її дійсно любив, і думаю, що до сих пір її любить. Він весь світиться від любові.”

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?