Ксенія Собчак потрапила в лікарню з переламаним носом: невже чиясь помста журналістці?

Тележурналістку екстрено госпіталізували в одну з московських клінік.

Ксенія Собчак давно відома як одна з найскандальніших особистостей у світі шоу-бізнесу. Її життя з самого дитинства просякнуте скандалами і постійним наглядом преси та громадськості — батько Ксенії був відомим політиком і мером Пітера.

Останні роки журналістка і телеведуча теж намагається йти політичними стопами свого батька, проте багато-хто вважає це лише імітацією. У 2018-му вона балотувалася в президенти Російської Федерації, але її вважають фіктивним кандидатом.

Однак, Ксенія відкрито заявляє, що вона засуджує і критикує політику чинного президента Росії Володимира Путіна. Також скандальна телеведуча відкрито вступає в конфлікти зі своїми колегами по цеху — з останніх, її скандали з Тіною Канделакі і журналісткою Любов’ю Соболь. В цілому, недоброзичливців у Собчак вистачає.

25 червня Ксенія шокувала своїх шанувальників моторошним відео — вона лежала в лікарняній палаті з пов’язкою на носі, на обличчі журналістки виднілися синці.

Як розповіла сама Ксенія, вона невдало впала і в результаті зламала ніс. Її госпіталізували і зробили операцію. Зараз її самопочуття досить стабільне — ніс все ще болить, до того ж у Собчак струс мозку.

Поки що вона перебуває в палаті, де приходить до тями. Версій про напад вона не розглядає, а розцінює своє падіння як маленьку невдачу.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!