Слава Камінська з “НеАнгелів” в очікуванні третього малюка: співачка заінтригувала фотографією голого животика

Співачка поділилася новим відвертим фотознімків в своїм особистому блозі — шанувальники розійшлися в думках.

Солістка групи “НеАнгели” Слава Камінська поділилася інтригуючою фотографією у своєму особистому блозі в мережі Instagram.

На знімку співачка позує без верху, прикриваючи груди рукою. Але навіть цей факт став не найцікавішим — животик артистки на фото заокруглений і нагадує вагітність. Шанувальники відразу запідозрили, що Слава в очікуванні третього малюка.

Трохи менше, ніж рік тому артистка розлучилася зі своїм другим чоловіком, пластичним хірургом Едгаром Камінським. У пари народилися двоє чудових дітей — син Леонард і дочка Лаура. Однак шлюб так і не вдалося зберегти.

Слава Каминская с детьми
Слава Камінська з дітьми

Взимку 2020-го співачка натякнула, що зараз вона не самотня, і у неї є коханий чоловік. Довгий час Слава приховувала ім’я нового кавалера, але в той же час в її особистому блозі почали з’являтися спільні фото з депутатом Сергієм Кацубою.

Артистка не дає ніяких точних коментарів щодо свого особистого життя, проте шанувальники вже обговорюють в мережі її можливий роман з політиком.

Новий знімок Камінської породив нові чутки — деякі фанати вважають, що Слава і зовсім вагітна від Сергія. Однак, інша частина її фоловерів схиляється до того варіанту, що дана публікація лише жарт. Сама ж артистка ніяк не відповіла на припущення підписників щодо її третьої вагітності.

Схожі статті

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.