(ВІДЕО) Наташа Корольова скучила по Україні: співачка презентувала нову пісню українською мовою

Співачка презентувала свій новий трек "Давай гуляй", в якому знялася у вінку і білій вишиванці.

Співачка українського походження порадувала своїх шанувальників новою піснею “Давай гуляй”. Цікаво, що композиція написана українською. Це один з небагатьох треків виконавиці рідною мовою. Варто нагадати, що в 2016-му Служба безпеки України заборонила співачці в’їзд в Україну на п’ять років.

Проте ніякі заборони не можуть перешкодити їй висловлювати ностальгію за рідним краєм у своїй творчості. Нова композиція Корольової вельми запальна і енергійна, сама Наташа вважає, що ця пісня легко може претендувати на звання “хіт літа”.

У кліпі співачка постала в образі сучасної українки — вінок, трендові чорні велосипедки і біла сорочка з легким вишитим візерунком.

Але найголовнішою родзинкою нового відео став його головний герой. За сюжетом, Корольова дає відсіч трактористу, який з нею заграє. Відмову хлопець отримує в традиційній українській формі — отримавши гарбуз.

Головного героя зіграв не професійний актор, а реальний фанат творчості Корольової Дмитро, який народився в Чернівцях.

“Простий хлопець Дімон з Чернівців, який ріс на моїх піснях, працює в нашому містечку трактористом-техніком! Чи міг він уявити, що життя так повернеться і Він стане героєм мого нового відео?! Дивовижна штука — життя! Народна пісня — народний герой”, — розповіла співачка.

Сам же хлопець зазначив, що колись він мріяв просто сфотографуватися з Наташею, а зйомки у справжньому кліпі співачки — для нього справжнє диво. Він подякував співачці і всій команді, яка працювала над створенням відео.

Коментатори теж залишилися задоволені новою піснею Корольової і залишили приємні компліменти під відео:

  • “Запальна пісенька, точно такий же вийшов кліп. Літній, радісний, легкий. Наташа, красуня!!!”;
  • “ВОГОНЬ! Наташа ти найкраща! Скільки енергії! Найулюбленіша! Молодець!”;
  • “Молодець Наташа і тракторист хороший, і пісня веселенька”.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.