Продюсер Максим Фадєєв здивував результатом схуднення — мінус сто кілограмів

Максим Фадєєв, який працює з групою "Серебро", Глюкозою і багатьма іншими, здивував запаморочливим результатом схуднення.

Російський продюсер Максим Фадєєв зробив багатьох виконавців справжніми зірками шоу-бізнесу. Серед його підопічних Глюкоза, група “Сереберо”, яка стала бронзовим призером на Євробачення в 2007 році, співачка Лінда і багато інших.

Він також судив російську версію шоу “Голоси Діти”. Тоді продюсер відмовився від гонорару, пояснивши це особистою трагедією. Колись вони разом з дружиною Наталею втратили через помилку лікарів дочку. Після цього він відчував, що кожен учасник вокального шоу для нього був як рідний. Зараз у Фадєєва підростає 23-річний син.

Максим Фадеев до похудения и в процессе
Максим Фадєєв до схуднення і в процесі

Коли продюсер відзначив свій 50-й день народження, він строго дав собі обіцянку схуднути. Його вага вже давно позначався на вагах тризначним числом, а на публіці його звикли бачити з чималим животом.

Фадєєв вирішив худнути заради здоров’я і дотримав своє слово. До 52 років він схуд на 100 кілограмів. Секрет його був простий — спорт і правильно харчування.

У своєму фотоблозі він показав знімок в старих шортах. Обидві ноги Фадєєва змогли поміститися в одній калоші — результат просто феноменальний. Зараз його вага становить близько 96 кілограм.

Підписники теж не встояли від коментарів і залишили безліч приємних компліментів:

  • “Приголомшливо і неймовірно!!! Унікально!”;
  • “Неймовірний результат!”;
  • “Я пам’ятаю передачу з Вами на 1 каналі, Ви тоді сказали, що обов’язково схуднете, я Вами захоплююся! Ви нам, звичайно, потрібні в будь-якій вазі, але така сила волі!”;
  • “Максим, від душі радий за вас, головне, що б ви були задоволені і відчували себе комфортно!!! Чекаю методику!!!”, — написали користувачі мережі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.