Зірки «Супермоделі по-українськи» Соня Плакидюк і Річард Горн розірвали відносини на передодні весілля: всі деталі

Три роки тому український хореограф освідчився відомому фотографові Соні Плакидюк. Однак весілля так і не відбулася.

Про відносини двох суддей шоу «Супермодель по-українськи» ніхто з прихильників не здогадувався до останнього. Всю правду вони розсекретили в 2017 році, коли хореограф Річард Горн зробив фешн-фотографу Соні Плакидюк пропозицію руки і серця.

Вони познайомилися ще в 2014-му на зйомках шоу про моделинга. У кожного була своя особлива роль. Соня – дивилася, як учасниці виглядали в кадрі, і була фотографом на деяких випробуваннях. Річард в свою чергу вчив правильно позувати, бути пластичними і правильно працювати з реквізитом під час зйомок.

Особистості Соні і Річарда запам’яталися шанувальникам «Супермоделі» буквально з першого випуску – у обох був неповторний стиль і харизма. Скоро і Горн, і Плакидюк обзавелися своїми арміями фанатів.

Через три сезони шоу фанати дізналися, що Соню і Річарда об’єднують не тільки робочі відносини, а й романтичні. Пара почала готуватися до весілля, а шанувальники щиро раділи за них.

Але через три роки заповітних «Так» закохані так і не сказали. А в кінці червня 2020 го і зовсім оголосили про розрив.

Як пояснила сама Плакидюк, їх історія вельми банальна – не зійшлися характерами. Вони по-різному почали бачити розвиток свого майбутнього, від цього відносини почали тріщати по швах.

Прокоментувала Соня і питання весілля. Як зізналася фотограф, в цьому її вина. Вона придумала настільки святкування своєї мрії, яке не змогло втілити в життя жодне агенство.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.