Сімейне фото Дана Балана і Тіни Кароль викликало ажіотаж

Нещодавно в мережі з'явилося атмосферне сімейне фото Тіни Кароль з Даном Баланом. Шанувальники вкотре не залишили пару без обговорень.

Чутки про роман з’явилися кілька місяців тому, але зараз з кожним днем і кожною публікацією артистів тільки підтверджуються. Фоловери не тільки пильно стежать за сторінками зірок, але і ведуть свої фан-профілі, на яких публікують спільні фото. Звідки вони?

Історія кохання Тіни і Дана

Почалося все з шоу “Голос Країни”, яке знімав телеканал “1 + 1”. Точніше, з його останнього сезону, де артисти поводилися ну дуже вже дружелюбно. Іноді все явно виходило за межі дружби – обійми, флірт, багатозначні погляди в бік один одного і навіть ревнощі.
А їх спільний кліп, який створювався спеціально до фіналу шоу, побив рекорди за кількістю переглядів, адже саме в ньому шанувальники чекали побачити більше пристрасті, енергії, ніжності і любові.

Коли черговий сезон проекту “Голос Країни” було відзнято, пару разом більше ніде не бачили. І ніяких явних фактів або коментарів сторін не було. Фанатам доводиться чіплятися за непрямі факти немов за соломинку, сподіваючись дізнатися щось про роман знаменитостей.

Любов або фотошоп?

Семейное фото Дана Балана и Тины Кароль вызвало ажиотаж
Семейное фото Дана Балана и Тины Кароль вызвало ажиотаж

Численні шанувальники Дана Балана і Тіни Кароль сподіваються на їх відносини, і на те, що про це скоро відкрито оголосять. В очікуванні фоловери створюють спільні фото і навіть монтують кліпи. Один зі знімків був опублікований на фан-сторінці @dantinamagic і викликав справжній ажіотаж. Фотошоп настільки реальний, що відрізнити навіть неможливо.

У коментарях вже встигли відзначити: «Коли з’являться реальні фотки, ніхто не повірить, після таких якісних робіт всі думатимуть, що знову фотошоп».

Самі ж знаменитості поки ніяк не реагують на такі фотографії.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.