Наречена депутата Розенко Христина Лебедь вирішила змінити професію і пройшла кастинг в поп-групу

Ведуча "Аферистів в мережах" Олена-Христина Лебідь в новому випуску свого шоу розкрила нову шахрайську схему.

Телеведуча Олена-Христина Лебідь, яка перебуває у відносинах з депутатом від партії “Європейська солідарність” Павлом Розенко, вже кілька років розкриває різні шахрайські схеми і виводить на чисту воду шахраїв в своїй програмі “Аферисти в мережах”.

Олена-Христина знаходить сумнівні оголошення на сайтах і в соціальних мережах в Інтернеті і на власному досвіді перевіряє, де дійсно правдива пропозиція про співпрацю або знайомстві, а де — шахраї.

У новому випуску свого шоу ведуча разом зі знімальною групою розкрила нову схему злочинців. На сайті знайомств вона отримала повідомлення від якоїсь Лілії, яка представилася особистим секретарем відомого і впливового в шоу-бізнесі продюсера.

Далі дівчина запросила Лебідь на кастинг в новий музичний сольний проект, який збирається розкручувати псевдопродюсер.

“Напевно, мій вокал вразив їх через листування”, — жартівливо зазначила телеведуча. Далі названий секретар Лілія попросила взяти з собою на кастинг купальник, відзначивши, що проходити прослуховування потрібно саме в такому вигляді.

Кадр из передачи "Аферисты в сетях"
Кадр з передачі “Аферисти в мережах”

Кастинг проходив на приватній студії, яка більше нагадувала заміський приватний будинок. Олена-Христина приїхала в призначене місце разом зі знімальною групою, яка чекала за територією і спостерігала все через приховані камери, які непомітно розмістили Лебідь в кімнаті.

Музичним “продюсером” виявився чоловік років п’ятдесяти. У приміщенні, де проходило прослуховування, не було ніякої техніки, а на столі стояла пляшка шампанського і шоколад.

Чоловік попросив телеведучу станцювати і заспівати йому в купальнику. Поки Олена-Христина виконувала всі побажання афериста, команда програми розшукувала справжніх власників будинку. Як виявилося, псевдопродюсер просто доглядав на житлом — ні він, ні власники не мали ніякого відношення до сфери шоу-бізнесу.

Кадр из передачи "Аферисты в сетях"
Кадр з передачі “Аферисти в мережах”

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.