(Фото) Якби Валюха з “Сватів ” зробила ботокс, підтяжку і наростила волосся, щоб сказав Іван Бутько?

Подивіться як би змінилася Валюха з серіалу "Свати " якби зробила пластику і макіяж.

Всім полюбився серіал “Свати” до сих пір люблять багато глядачів. Справа в тому, що для багатьох людей артисти цього серіалу стали рідними і як би членами їх сімей. Люди навіть копіюють їх поведінку в своїй сім’ї.

Головну роль зіграла Тетяна Кравченко – дружина Івана Будько. Валюха згадує, чому у неї вийшло так природно і правдоподібно зіграти цю роль. Вся справа в тому, що вона просто згадала як себе вела з батьком її мама і скопіювала її поведінку. Однак не всі шанувальники серіалу хотіли б бачити Валюх з такою особою.

Вони представили як би вона виглядала, якби зробила пластичну операцію, ботокс, підтяжку, наростила волосся і зробила макіяж.

 ""

Якщо застосувати додаток перетворення, в FaceApp, то можна побачити як би виглядала героїня після всієї вищевказаної процедури.

 ""

Справа в тому, що Валюх все пам’ятають в серіалі “Свати” з бігуді і в фартусі.

Коли застосували вказане комп’ютерна програма, то 66 річну Валюх не впізнати.

Іван Бутько, точно б відкрив широко очі і що то сказав в своєму амплуа.

Наприклад при збільшенні губ і модного макіяжу, контурінга актриса виглядала б так:

 ""

Якби їй зробили підтяжку обличчя і зменшили ніс, підняли б нависло повіку, і погляд стане більш відкритий – виконали блефаропластику, то Валюха виглядала б такою: до і після

 ""

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.