“Люблю більше життя”: Дмитро Монатик з дружиною відсвяткували річницю весілля

Першого липня український співак Дмитро Монатік відсвяткував п'яту річницю весілля зі своєю дружиною Іриною.

Дмитро Монатик за кілька років став справжньою зіркою українського шоу-бізнесу. Він один з небагатьох артистів, кому вдалося зібрати на своєму концерті цілий стадіон в Києві, Монатик сидить в журі вокальних конкурсів, регулярно гастролює по всій країні, а кожна його пісня стає хітом.

Але вісім років тому на кастингу “Х-фактора” репер Серьога, який сидів в журі, сказав Дмитру, що він ніколи не досягне успіху. Але Монатик працював над собою і стукав у всі двері, щоб одного разу прокинуться по-справжньому успішним і знаменитим.

Весь період підкорення вершин з ним була вірна дружина Ірина. Вони разом переїхали до Києва і разом починали з невеликої орендованої квартири, в якій вони спали на матраці. У 2015 році Дмитро зрозумів, що з цією жінкою він точно готовий бути поруч все життя і зробив їй пропозицію.

Сім’я Монатиків “народилась” 1 липня 2015 го. Цього року подружжя відзначають дерев’яне весілля. Про сімейне свято Ірина та Дмитро розповіли в своїх особистих блогах в мережі Instagram. На честь першого маленького ювілею сім’ї, закоханим подарували ляльки — їхні копії.

Куклы-копии Ирины и Дмитрия Монатика
Ляльки-копії Ірини та Дмитра Монатика

“Як і в перший день дивимося вгору, мріємо ще потужніше … як і в перший день люблю Тебе більше життя, моя Ірина. Як і в перший день, дякую за ці почуття, емоції і крила! А за пацанів, наших, обожнюю і фанатію!!!” — написав для дружини зворушливе привітання Дмитро.

Подружжя виховує двох синів Платона і Данила. Ірина працює менеджером свого чоловіка як артиста і займається всіма організаційними питаннями.

Сама ж дівчина зазначила, що мріє зустріти разом з чоловіком діамантове весілля. А кожній жінці вона бажає зустріти свого чоловіка, який буде любити її так само, як вони з чоловіком люблять один одного.

Отримала пара закоханих і безліч поздоровлень від коментаторів:

  • “Ваша енергія — любов, ви — любов. Бажаю тільки разом, тільки вперед до нових вершин і … дівчинку”;
  • “Будьте щасливі! Щомиті! Любимо сильно!”;
  • “Улюблені чарівні! Дай бог вам щастя і радості кожен день”, — написали користувачі мережі.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.