«Божественно красива»: внучка Софії Ротару здивувала витонченими формами в купальнику

Софія Євдокименко на період карантину повернулася з Америки в Україну, і вирішила здивувати шанувальників відвертою фотосесією.

Внучка знаменитої артистки Софії Ротару живе і вчиться в Нью-Йорку ось вже кілька років. Софія-молодша на час карантину приїхала в Україну. Щоб не втрачати часу, вона насолоджується місцевими ландшафтами, і радує фанатів своїми відвертими знімками. Наприклад, днями вона влаштувала фотосесію з кіньми.

Фото в купальнику

Софія Євдокименко вирішила порадувати фоловерів своїми стрункими формами і довгими ногами. 2 липня вона опублікувала фотографію, де дівчина позує на зеленій галявині в променях сонця. Поруч з нею її собачка. Завдяки відвертості цієї фотографії фанати змогли оцінити і фігуру, і стегна, і декольте дівчини.

Внучка Софії Ротару опублікувала фото в купальнику
Внучка Софії Ротару опублікувала фото в купальнику

Коментатори встигли відзначити її ідеальні форми, і засипали компліментами: “Венера Мілоська!”, “Богиня мого роману”, “Афродіта! Софія! Ви божественно гарні, чарівні !!!! “, – писали шанувальники Євдокименко під публікацією в Instagram .

Відзначимо, Софія Євдокименко відома не тільки своєю яскравою і привабливою зовнішністю, але і досить сильним вокалом, який, імовірно, передався від бабусі. Однак вона вирішила не йти по її стопах, і подалася в моделі. Зараз будує успішну кар’єру в Нью-Йорку. Однак не виключає, що її чекає таке ж майбутнє, як і у зоряної бабусі. Так, раніше Євдокименко навіть записала кілька пісень, чим здивувала і порадувала своїх фоловерів з різних країн.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.