Ксенофонтова і Нагієв розповіли чи буде продовження серіалу «Кухня»

Сам серіал і його дочірні проекти були настільки успішними, що творці вирішили знімати продовження.

Актори вже поділилися новиною про це з шанувальниками. Радістю можна вважати і те, що практично весь акторський склад залишається тим самим. Введуть лише кілька нових ролей, але глядачам обіцяють – це буде успішний серіал, і гідне продовження не менше гучним сезонах. До слова, вже відома дата виходу серій на телеекрани.

Кухня. Війна за готель – 2: дата виходу

Як розповіла одна з головних героїнь Олена Ксенофонтова, зараз друга частина “Кухня. Війна за готель “знаходиться на стадії зйомки.

Олена Ксенофонтова
Олена Ксенофонтова

Це актриса підтвердила фотографією зі своїми партнерами по сюжету – Дмитром Нагієвим і Дмитром Назаровим.

Інстаграм Олени Ксенофонтової
Інстаграм Олени Ксенофонтової

Артисти буквально живуть на знімальному майданчику. Подробиць сюжетної лінії поки не розкривають, але відомо, що воювати будуть не тільки за готель, але і за ресторан. До осені етап зйомок планують закінчити. А перші серії улюбленої стрічки глядачі зможуть побачити на каналі СТС вже в грудні цього року.

Відзначимо також, що Федір Бондарчук, який в минулому сезоні з’являвся в кадрі в якості запрошеного гостя, цього разу виступає в ролі співпродюссера, і також зіграє невелику роль.
Комедійний серіал вітчизняного виробництва “Кухня” налічує вже 6 сезонів. Всі його проекти були дуже вдалими, і тепло приймалися публікою російськомовних країн. Тому тепер шанувальники з нетерпінням чекають продовження картини з улюбленими героями.

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.