“Ми вже на марлі спимо “: Тодоренко розповіла про перший рік шлюбу з Топаловим

3 липня - перша річниця весілля у телеведучої Регіни Тодоренко і її чоловіка, співака Влада Топалова.

Ситцеве весілля – привід показати трепетні і ніжні відео з весілля в минулому році. Тодоренко написала про свої емоції, і ще раз публічно зізналася в коханні своєму чоловікові.

Тодоренко і Топалов відсвяткували річницю весілля

Як написала у себе в Інстаграм телеведуча і співачка, народна мудрість говорить про те, що перший рік подружнього життя – дуже насичений в ліжку для новоспечених чоловіка і дружини. Саме тому ситцева постільна білизна зношується, і перетворюється практично в марлю.

“Тому якщо раптом хто захоче привітати, даруєте постільну білизну, а то вже на марлі спимо”, – похвалилася Регіна Тодоренко.

Регіна Тодоренко зворушливо привітала чоловіка з ситцевій весіллям
Регіна Тодоренко зворушливо привітала чоловіка з ситцевій весіллям

Вона також зазначила, що, попри те, що вони з Владом Топаловим дуже різні, життя з ним цікаве, насичене і сповнене приголомшливих подій. Вона подякувала йому, і зізналася в любові.
Шанувальники привітали в коментарях своїх кумирів, і побажали їм довгих щасливих років спільного життя.

Весілля Регіни і Влада відбулася рівно рік тому в Сорренто, Італії.

Хоча офіційно в шлюб вони вступили раніше – восени 2018 року, відразу після новини про вагітність співачки. Тоді вони чекали первістка – сина Мішу. Тому скромно розписалися без грандіозного святкування, тільки батьки і найближчі друзі. Пишна церемонія, про яку Тодоренко так мріяла, була тільки в тому році 3 липня. Цю дату вони і вирішили відзначати як річницю.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.