Напівголий Панін знову відзначився: з пляшкою в руках заговорив з Богом

Скандальний російський актор Олексій Панін знову прославився. Цього разу заговорив з Богом.

Коли звучить ім’я Олексія Паніна, багато хто відразу згадує його скандальні інтимні одкровення, витівки, неоднозначні висловлювання. Тому здається, що нікого не здивує чергове висловлювання, і черговий вчинок актора. Але це не так, адже епатажний шоумен завжди знайде як виділиться. На цей раз він заговорив в Богом.

Напівголий і з пляшкою “Апероль”

Днями артист опублікував провокаційну фотографію – на ній він зображений напівголий, позує на пляжі, а в руках пляшка улюбленого “Апероль”. Він дивиться в небо, прикриваючи очі рукою від сонця. Підпис з одного боку досить звичайний, а з іншого – досить неоднозначний.

“Дуже вже мені подобається ця фотографія. Доброго ранку всесвіт! “, – так прокоментував знімок сам автор.

Інстаграм Олексія Паніна
Інстаграм Олексія Паніна

Хоча в цей раз обійшлося без скандалів, інтимних подробиць, висловлювань про відносини України і Росії, зупинок на мосту і звернень до Володимира Путіна, але шанувальники все одно не пройшли стороною і засипали Паніна з коментарями.

Писали ось таке: “Грандіозний кадр, вид життєствердний, і уособлює вічність і бажання жити “, “Добре поапероліть Льоша! “, “Леха, потрібно більше їсти, дуже худий “.

Додамо, Олексій Панін – актор театру і кіно. Однак в останні роки успіху йому додають не стільки чергові зйомки і нагороди, скільки одкровення, скандали і ексцентричні пікантні вчинки.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.