Холостяк-10 Макс Михайлюк показав нову дівчину

Герой десятого сезону телевізійного шоу Холостяк показав свою нову супутницю.

Як відомо, переможницею десятого сезону шоу стала Дар’я Ульянова. Однак її союз з Максимом Михайлюком був не дуже успішним і нетривалим. Після розставання зоряний холостяк недовго засмучувався і нудьгував, оскільки вже встиг порадувати шанувальників (і засмутити прихильниць) шокуючою заявою – у нього нова дівчина.

Нова дівчина холостяка – хто вона?

Як розповідав Михайлюк в одному зі своїх інтерв’ю, він дуже швидко прийняв рішення розлучитися з Дариною Ульянової. За його словами, основною причиною стала інтимна близькість з іншою учасницею проєкту. Ульяновій це не сподобалося, і вона пішла. Також завидний холостяк додав, що зараз підтримує спілкування з дівчиною, тому “тепер не зовсім один”.

Тепер пілот Максим Михайлюк опублікував в своєму Інстаграм несподівану фотографію – він і приваблива дівчина обіймаються на одеському курорті.

Максим Михайлюк опублікував в своєму Інстаграм несподівану фотографію з новою дівчиною Дашею
Максим Михайлюк опублікував в своєму Інстаграм несподівану фотографію з новою дівчиною Дашею

Як стало відомо з відкритих джерел, нова дівчина Макса – українська топ-модель Дар’я Хлистун. Про неї відомо те, що її три роки тому відібрали для участі в показі від Вікторії Сікрет, проте Китай не надав дівчині візу на візит в країну.

Раніше журналісти помітили, як Хлистун та Михайлюк відпочивали разом з Решетником і його дружиною.

Додамо, герой десятого сезону телевізійного шоу “Холостяк” розлучився зі своєю обраницею через 3 тижні після фіналу. Причиною розриву стала зрада з іншою учасницею Холостяка.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.