“Історія Красуні і Чудовиська “: продюсер “Голосу країни ” розповів правду про роман Тіни Кароль і Дана Балана

Продюсер шоу розповів правду про загадковий зоряний роман - чи були почуття між Даном і Тіною насправді?

Як відомо, історія Дана Балана і Тіни Кароль почалася під час зйомок останнього сезону. Тоді глядачі й колеги стали помічати щось дивне – багатозначні погляди, підморгування, обійми, флірт і дивні слова, була навіть ревнощі.

Однак прямих підтверджень того, що між ними щось є, артисти не дали досі. Продюсер шоу “Голос країни”, яке випускали на телеканалі 1 + 1, розповів як все було насправді.

Дан і Тіна: справжня любов або умілий піар?

Володимир Завадюк в інтерв’ю Анатолію Анатолічу розповів наступне: “Мені подобається їхня історія, тому що вона для мене – історія Красуні і Чудовиська, хорошої дівчинки і бед-гаю, Дракули і принцеси. Все це – історія Дана і Тіни, але створена ця історія штучно? Ні. Знову ж таки, вона створена Даном і Тіною “.

Продюсер Голоси розповів про любов Балана і Кароль
Продюсер Голоси розповів про любов Балана і Кароль

Відзначимо, шанувальники настільки чекають оголошення про відносини зоряної пари, що навіть роблять їх спільні фото через фотошоп. Поки Тіна Кароль дивує своїх фанатів лише відвертими фото в боді. Однак після завершення зйомок шоу “Голосу країни” Тіну Кароль і Дана Балана більше не бачили разом.

Багатозначні підписи і коментарі на сторінках зірок – єдине, за що можна вчепитися, і нарешті дізнатися разом вони.

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.