Світлана Лобода одяглася в шкіру заради сміливих планів: “Гуляти підемо? “

Українська співачка Світлана Лобода не раз дивувала своїх фанатів занадто відвертими фотографіями.

Складно знайти людину, яка не чула б про цю епатажну співачку. Найчастіше обговорювати Світлана Лобода змушують її нові кліпи або соковиті губи, однак дивує і відвертими нарядами. Тим більше, струнка фігура дозволяє демонструвати всю свою красу. Цього разу Світлана Лобода в черговий раз підтвердила свою хорошу форму, навіть після карантину.

Одяглася в шкіру і пішла на прогулянку

Практично всі образи з кліпів або виступів співачки стають предметом обговорень і широкого розголосу. Ось і чергове фото не стало винятком.

Лобода показала сміливий шкіряний лук
Лобода показала сміливий шкіряний лук

Популярна зірка знову поділилася фотографією в шикарному, хоч і не складному образі.
На знімку Світлана підібрала дуже відвертий і зухвалий лук – шкіряні шорти, які максимально вдало підкреслюють тонкі красиві ноги, чорна шкірянка оверсайз, яка надає образу брутальності, і кофточка в пайєтках. Образ вийшов стильним, зухвалим і навіть елегантним. Що вже там говорити, Лобода таке любить. Доповнила виконавиця свій лук нюдовим мейкапом з акцентом на очах, і рівним каре з косим чубчиком.

Лобода підписала фотографію грайливо: “Гуляти підемо?”. У коментарях її шанувальники активно писали компліменти, і, здається, були б раді піти з нею на прогулянку.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.