Екс “ВІАГРА ” показала інтимне фото в блакитному бікіні: було жарко

Колишня солістка групи ВІА Гра Миша Романова поділилася з фанатами фото з відпочинку на яхті.

Цей знімок в зайвий раз довів те, що карантин не зміг вплинути на її бездоганну фігуру – вона виглядає стрункою і неперевершеною. Зараз, судячи з публікацій в її Інстаграм, співачка відпочиває з друзями в Одесі. Який же відпочинок в Одесі без прогулянок на яхті? Цим Романова і поділилася зі своїми шанувальниками. Увагу привернуло синє бікіні, яке відкрито демонструє всю красу зірки.

Соковиті форми не зіпсував навіть карантин

Під час карантину Романова регулярно публікувала історії про те, як вона займається в домашніх умовах. Саме тому затяжний карантин і мамині пиріжки не змогли зіпсувати талію.

І як тільки карантинні заходи послабили, артистка помчала в “перлину біля моря”. Під час свого перебування співачка не тільки каталася з друзями на яхті і плавала, але ще й встигла виступити в одному з модних клубів південного узбережжя.

Пікантне фото з відпустки не залишилося без компліментів і потоку коментарів
Фото з відпустки не залишилося без компліментів і потоку коментарів

У мережу і потрапило фото з цього відпочинку, де Міша позувала в купальнику небесно-блакитного кольору, який ідеально підкреслив форми і загар артистки. Коментатори тут же підкреслили – екс-солістка ВІАгри не боїться відвертих фотосесій, і досить впевнена в собі. Звичайно, адже такі форми – це величезна робота над собою і своєю силою духу.

З блогу співачки відомо, що вона не тільки активно пітніє в залі або під час домашніх тренувань, а й сидить на правильному харчуванні – ніякого цукру, мучного і так далі. Це відображається не тільки на талії, але і на стані шкіри, загальному самопочутті.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.