Поплавський показав як проводить вихідні з “теличками ” (ФОТО)

Михайло Поплавський славиться не тільки своїми досягненнями як ректор культурного вишу, а й привертає увагу як особистість.

Цього разу він поділився з фоловерами в Інстаграмі тим, як проводить дозвілля. Одіозний ректор розповів, що у вихідні він любить відвідувати молочну ферму, і навіть опублікував фотографії.

Вихідні з “тьолочками” на молочній фермі

Михайло Поплавський написав, що любить відвідувати ферму в Мечислава, оскільки запах парного молока нагадує йому дитинство. Також зоряний ректор запитав у своїх фоловерів про те, який запах у них асоціюється з дитинством.

Поплавський поділився фотографіями з вихідних на молочній фермі
Поплавський поділився фотографіями з вихідних на молочній фермі

Відзначимо, що недавно колишня в.о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун назвала Михайла Поплавського збоченцем. Такий висновок вона зробила судячи з того, як він себе поводить на публіці – з’являється в компанії своїх молоденьких студенток, знімає кліпи, де він “смітить грошима” і катає дівчат на своїх дорогих машинах.

Сам Поплавський відносини зі студентками коментує так – “чому б і ні”? Зв’язки з учнями він не заперечує, але й не підтверджує. Над численними жартами з цього приводу ректор і сам часто любить пожартувати.

Також додамо, що Михайло Поплавський – почесний президент Київського національного університету культури і мистецтв, доктор педагогічних наук, професор, заслужений діяч мистецтв України. Він зробив великий внесок в розвиток культурного спрямування незалежної України. За його діяльність інститут, яким він керує, отримав ім’я Поплавського і в народі називається “Поплавок”.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.