Молода дружина Павлика назвала свій секрет здорової подружнього життя

Дружина українського співака Віктора Павліка поділилася особистим про відносини з виконавцем.

У мережі активно обговорюють дружину Віктора Катерину Реп’яховому, яка значно молодша за Павлика. Однак попри різницю у віці їй вдається зберігати подружнє щастя і ідилію протягом тривалого часу. Секретом свого щастя дівчина поділилася з фоловерами в Instagram.

Секрет подружнього щастя в …

На думку Реп’яхової, секрет шлюбу в контролі своїх емоцій і холодному розумі. Вона в своєму блозі написала так: “Кожен раз, коли мені стає погано, я беру свої емоції під тотальний контроль свого холодного розуму. Я переконалася недавно, що ні в якому разі не можна дозволяти негативним емоціям жити в собі більше декількох годин. Постраждати кілька годин – це норма. Але страждати роками – вихід зі стану тільки за допомогою фахівця “.

Дружина Віктора Павлика поділилася відвертим
Дружина Віктора Павлика поділилася відвертим

У коментарях підписники погодилися з думкою дівчини, і подякували їй за мудрі поради. Прислухатися до неї варто тому, що вже довгий час вони з Віктором Павликом живуть душа в душу – просто ідеальна пара, як пишуть шанувальники.

Катерина пояснила, що завжди намагається контролювати свої емоції, не випромінювати негатив і злість, коли емоції на піку. Якщо ви з партнером або партнеркою сваритеся, то краще заспокоїти бурю емоцій, а потім поговорити і розв’язувати всі питання.

У коментарях жінку подякували за поради: “100%, я підтримую тебе “, “Така маленька доросла дівчинка! Так хочеться Вас обійняти “, “Катя, це 200% правильно. Я теж так роблю и це чудова рису. Я всегда казала, что ви мудра жінка! А стосовно фото, воно ідеальне! Таке душевне, що просто вау “.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.