Пішов з життя легендарний композитор Енніо Морріконе

Композитор і музикант помер на 92 році, причиною смерті стали ускладнення, що виникли через падіння.

6 липня 2020 роки не стало легендарного італійського композитора Енніо Морріконе. Він прославився як неповторний автор музики до кінофільмів і серіалів.

За час своєї творчої діяльності Морріконе встиг написати твори для більш ніж 400 картин. Серед них така класика всесвітнього кіно як “Одного разу в Америці”, “Мерзенна вісімка”, “Привид опери”, “Недоторканні”, “Хороший, поганий, злий”, “Професіонал” і багато інших.

Морріконе був удостоєний двох премій “Оскар” — в 2007 році за вагомий внесок у кіномистецтво і в 2016-му за саундтрек до фільму режисера Квентіна Тарантіно “Мерзенна вісімка”.

Эннио Морриконе на получении "Оскара"
Енніо Морріконе на отриманні “Оскара”

Причиною смерті легендарного композитора стали ускладнення після падіння. Морріконе був госпіталізований з переломом стегна в одну з римських лікарень, де він і помер через декілька днів.

За словами адвоката і представників сім’ї маестро, його похорон відбудеться в “закритому форматі”. У композитора залишилося четверо дітей — троє синів і дочка.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.