А HUEVO – Каменських розповіла, як у неї справи з-під дівочої попи

Українська виконавиця NK заінтригувала фанатів - скоро вийде її новий кліп на пісню А HUEVO.

Довгий час, то чи через карантин, чи то через творчу кризу, Настя Каменських не радувала фанатів новими піснями. Зараз співачка знову вирішила вирватися на топові хіт-паради, і анонсувала реліз нової пісні під назвою А HUEVO. Настя навіть поділилася уривком з кліпу. Нехай він триває всього кілька секунд, фанатам цього було достатньо, щоб зробити висновок – буде щось резонансне.

А HUEVO: як перекладається назва пісні?

Мовчання “в ефірі” NK вирішила перервати треком з гучною і неоднозначною назвою А HUEVO. Каменських встигла наголосити – композиція іспанською мовою.

NK випустить нову пісню
NK випустить нову пісню

Анонс нового хіта естрадна знаменитість розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Тизер до кліпу вийшов досить-таки провокаційним – виконавиця визирає з-під найцікавішої частини тіла дівчини, що стоїть в позі “місток”. Образ Насті Каменських, як і у всіх кліпах – яскравий, провокаційний, незвичайний. Макіяж з акцентом на очі додає впевненості і пристрасті.

Як зазначила знаменитість, цей трек вони з командою давно хотіли випустити, але через пандемію вирішили трохи відкласти. Зараз саме час, і вже днями співачка порадує фанатів своєю творчістю.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.