Ані Лорак повернулася на сцену під час карантину і засвітила відверті наряди

Поки зірки сидять без концертів і масових виступів, вони намагаються утримувати аудиторію архівними відео і фотографіями.

Співачка Ані Лорак теж вирішила ностальгувати зі своїми фоловерами, і показала рідкісні кадри. Вона хай і українська співачка, але вже довгий час живе в Росії, де завойовує довіру мільйонів, і будує успішну кар’єру. Хіти активно виходять і виходили як на українських чартах, так і на російських. Поки роботи над новими проектами немає, артистка публікує в своєму Інстаграм старі ролики з виступів.

Ані Лорак на НСК Олімпійський

На відео співачка в образі римської богині виконує пісню “С первого взгляда”. Цей концерт був кілька років тому на стадіоні НСК Олімпійський.

Ані Лорак на НСК Олімпійський
Ані Лорак на НСК Олімпійський

Фанати відразу стали писати 41-річній співачці компліменти про те, як чудово вона виглядає з року в рік: “Номер просто шикарний і образ крутий. КОЛИ НОВЕ ВІДЕО У ТІК ТОКЕ? ЛЮБИМО ВАС, «поєднала, не пустила нас любов ..» ой, як же я люблю цю пісню, любов всюди .. любов в повітрі, просто дихай .., Як же ми скучили Кароліночка так хочеться на Ваші концерти, Захоплююся Вами і дуже люблю” .

Додамо, що Кароліні 41 рік, і в свої роки вона виглядає чарівно – струнка фігура, відсутність зморшок, довгі ноги. Лорак вже щосили готується до завершення карантину, щоб порадувати фанатів виступами.

Популярне

Схожі статті

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.