(ВІДЕО) Оля Полякова без макіяжу “запалила” з молодшою донькою під нову пісню Потапа

Танцювальне відео українська співачка записала разом з донькою на честь прем'єри нової пісні колективу "Mozgi".

Група “Мозги”, солістами якої є Потап (Олексій Потапенко) і Позитив (екс-соліст “Время и Стекло” Олексій Завгородній) готуються до релізу нової пісні та кліпу.

За попередньою інформацією, трек буде називатися “Чика БамБони”, а відео на нього знімає один з кращих кліпмейкерів України і Росії Алан Бадоєв. Прем’єру нової роботи Потап, який є одночасно і продюсером групи, вирішив зробити яскравою.

До запуску нової пісні він попросив своїх колег по сцені і відомих блогерів станцювати під нову композицію. Крім того, Олексій роздав всім учасникам цього флешмобу перемоги в номінація, які він сам і вигадав. Таким чином танцювати погодилися Катя Осадча та Юрій Горбунов, співачка Мішель Андраде, Маша Єфросиніна, Ольга Бузова, а головна блондинка України Оля Полякова станцювала разом з молодшою донькою Алісою.

До слова, артистка з’явилася в ролику в абсолютно нетиповому для себе образі — без макіяжу, в звичайному білому платті і без вираженої зачіски. Дев’ятирічна Аліса повторювала рухи за мамою.

Сам же Потап присвоїв артистці і її молодшій доньці “премію” за найкращий танець з донькою. Він також пожартував, що в подарунок вони отримають квиток на концерт Олі Полякової. Коментатори умилилися такому танцю зіркової мами і її дочки:

  • “Так і не скажеш що це та сама феєрична жінка в кокошнику))”;
  • “Яка класна без косметики”;
  • “Капец, Полякову не впізнати) в хорошому сенсі слова”,  написали користувачі мережі.

Схожі статті

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.