Чоловік Дорофеєвої Володимир Дантес розкритикував водіїв на українських дорогах: що розлютило співака

Співак поділився у своєму особистому блозі неприємною ситуацією з поїздки в Одесу на вихідні.

Одеські вихідні для багатьох українців стали справжнім оазисом в карантинній “пустелі”. Поки кордони закриті і полетіти закордон можливості немає, любителі моря відправляються на вітчизняні курорти. Зрозуміло, одним з найпопулярніших місць відпочинку стала Одеса.

Такий підвищений інтерес туристів привів до величезного затору на в’їзд в місто, який розтягнувся на кілометри. Відпочиваючі та гості Одеси по кілька годин проводять у довгому очікуванні. Такими туристами в пробці стали українське подружжя-музиканти Надя Дорофєєва та Володимир Дантес.

Пробки на въезде в Одессу
Пробки на в’їзді в Одесу

Артист поділився своїми враженнями від українських водіїв, які стали його “сусідами” по затору. Дантес у своєму особистому блозі обурився тим, як багато порушують правила дорожнього руху, намагаючись скоротити час свого очікування.

За словами виконавця, він був свідком того, як водії перетинали подвійну суцільну, виїжджали на зустрічну смугу і намагалися обігнати таким чином затор. Сам же співак підкреслив, що йому, як і багатьом автолюбителям навколо, було неможливим порушити правила з точки зору моральних принципів.

Сам же Володимир разом з іншими водіями почали перегороджувати дорогу таким порушникам, не дозволяючи тим самим повернутися в ряд. Однак були й ті, хто пропускав перед собою такі машини.

Дантес підкреслив, що якщо хтось бажає глобальних змін, то, в першу чергу, потрібно починати з самого себе.

“Просто потрібно самому намагатися жити, дотримуючись правил, і бути з тими, хто близький тобі по духу”, — додав музикант.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.