Сергій Притула залишив дружину і дітей заради відомої ведучої (ФОТО)

Відома українська ведуча Леся Никитюк виклала неоднозначне провокаційне фото з одруженим Притулою.

У своєму профілі в Інстаграм знаменитість похвалилася фотографіями підготовчого процесу до зйомок чергового шоу. У кадр потрапив колега – відомий шоумен Сергій Притула. Однак фото викликало чимало запитань – чому актриса розсунула ноги?

У Никитюк і Притули роман?

Леся Никитюк опублікувала відразу три фотографії. На першому знімку телеведуча і екс-ведуча “Орла і решки ” в компанії зі своїм колегою по знімальному майданчику і давнім другом Сергієм Притулою. Гумору додає і те, що Сергій моргнув в самий невідповідний момент, і вийшов на знімку з закритими очима. Або може він закрив очі від щастя і закоханості, перебуваючи з новим об’єктом симпатій?

Леся Никитюк виклала неоднозначне фото з одруженим Притулою
Леся Никитюк виклала неоднозначне фото з одруженим Притулою

На фото видно, що Никитюк якраз готується до зйомки, і з нею тільки що попрацювали візажисти – легкий натуральний макіяж робить риси обличчя дівчини виразними, а очі – більш яскравими і відкритими.

В каруселі були ще два знімки, там знаменитість вже одна. Однак на всіх фотографіях глядачів привернуло одне – Никитюк сидить в розслабленій і навіть злегка розв’язній позі, розставивши ноги в сторони.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.