“Мінімум 5 раз в день “: Потап і Настя розповіли про інтимне життя

Мало хто знає, але існує незвичайне свято - день поцілунків.

І в цей день популярна українська співачка Настя Каменських розповіла підписникам, що свою норму з Потапом вона не тільки виконує, а ще й перевиконує. Проілюструвала свої секрети особистого життя зірка фотографією з коханим чоловіком – Олексієм Потапенко.

Потрібно цілувати близьких мінімум 5 разів на день

Настя Каменських опублікувала в своєму Інстаграм-блозі ніжне спільне селфі з чоловіком Олексієм Потапенко. На ньому NK цілує репера в щічку. Романтику доповнила підписом про те, що десь прочитала про потреби цілувати близької людини мінімум 5 разів на день.

“Зазвичай, я перевиконую план “, – похвалилася поп-діва.

Нагадаємо, офіційно в шлюбі Настя Каменських і Потап з весни 2019 року. Своє весілля вони не афішували, а ось шанувальники здогадувалися про їхній роман давно. Тому і ходили чутки, які артисти не підтверджували, хоча рідко видавали свою закоханість неоднозначними поглядами або словами на публіці.

Інстаграм Насті Каменських
Інстаграм Насті Каменських

Нещодавно Настя Каменських розповіла, що вони з чоловіком влаштували міні-відпустку, і поїхали до мами Насті. Там в скромному будиночку в селі артисти відпочивали, і спілкувалися з рідними.

Вже на наступному тижні NK планує випустити нову пісню під назвою “A HUEVO “, яка записана на іспанською мовою. Вона увійде до однойменного альбому.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.