(ВІДЕО) Вагітна Alyosha заспівала разом з сином: і зовнішністю, і голосом в маму

Українська співачка записала з сином відео, в якому натякнула на випуск нової композиції.

Олена Тополя, більш відома під псевдонімом Alyosha, останні кілька днів всіляко натякає на вихід нової пісні. Виконавиця поділилася у своєму особистому блозі фотографією, на якій вона позувала в незвичайному для себе образі — брюнетка з коротким каре.

Тоді Альоша загадково підписала свій знімок: “Приміряла новий образ. Вгадаєте для чого?”. Багато підписників артистки зробили висновок, що вагітна Альоша готує для своїх слухачів прем’єру нової пісні та кліпу на неї.

Через чотири дні після свого фото, співачка опублікувала відео зі старшим сином Романом. У ролику хлопчик разом з мамою голосно співає пісню, точніше невелику частину з неї. Рома мелодійно повторює одне слово: “Аlarm”. Шанувальники його зіркової мами припустили, що саме так буде називатися прем’єрна композиція Альоші, а хлопчик наспівує приспів з неї.

До слова, сама артистка ніяк не відповіла на ці здогадки коментаторів, зате Рома отримав безліч компліментів на адресу своїх вокальних даних. До того ж, багато-хто відзначив, що син дуже сильно схожий на маму і зовні.

  • “Мамина копія”;
  • “Дуже схожий на маму”;
  • “Гарний голос у хлопчика, дзвінкий такий”, — написали користувачі мережі.

Відзначимо, що співачка Альоша з 2013 року перебуває у шлюбі з лідером групи “Антитіла” Тарасом Тополею. Подружжя виховує двох синів — семирічного Романа і п’ятирічного Марка. Навесні 2020-го року стало відомо, що пара стане батьками втретє.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.