Не краще Мурата Налчаджиоглу: коханий Ані Лорак Єгор Гліб виявляв жорстокість до колишньої дівчини. Спливли нові подробиці

TAYANNA вперше прокоментувала стосунки її екс-чоловіка Єгора Гліба і Ані Лорак.

Українська співачка Тетяна Решетняк, більш відома під псевдонімом Tayanna, вперше за шість років прокоментувала свій розрив з саунд-продюсером лейблу Black Star Inc Єгором Глібом. Пара була разом з 2011 по 2014 рік, у них народився син Даніель. Зараз хлопчика виховує мама в Києві, а тато живе в Москві.

У 2019 з’явилися інформація, що Єгор завів новий роман — його обраницею стала Ані Лорак. В особистому блозі співачки з’явилося спільне фото пари, проте ніхто з них ніяк не прокоментував чутки про відносини.

Ани Лорак и Егор Глеб
Ані Лорак і Єгор Гліб

Однак екс-дружина Гліба Таянна підтвердила, що її колишній чоловік живе з Кароліною в Москві. Спільний син Тетяни і Єгора Даніель часто телефонує з татом. А якщо той приїжджає відвідати хлопчика до Києва, то подружжя може разом з дитиною сходити на вечерю.

Таянна і Гліб намагаються підтримувати спокійні дружні відносини, хоча їх розрив пройшов і не так гладко. Як виявилося, чоловік регулярно бив і зраджував колишній дружині — це і стало причиною розлучення.

“Чужа сім’я — нетрі. Нехай вони собі живуть і розбираються, як хочуть. Можливо, такого там не буде, як було у нас, тому що кожні відносини різні. Можливо, він уже переріс, переоцінив і переосмислив своє життя”, — додала Таянна.

Відзначимо, що Єгор Гліб на 15 років молодше 41-річної Ані Лорак.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.