Пісні Жанни Фріске: найкращі композиції співачки до дня її народження. Сьогодні Жанні виповнилося б 46 років

Пісні Жанни Фріске залишаються популярними і сьогодні. Співачка складала легкі і веселі треки, які особливо актуальними стають в невимушеній атмосфері літа і легкої закоханості в цю пору.

8 липня артистка відсвяткувала б свій 46-ий день народження. Жанна Фріске померла в 2015 році після тривалої боротьби з онкологією — у співачки діагностували рак головного мозку.

Її називали однією з найбажаніших і привабливих жінок на російській сцені. Вона прикрашала десятки обкладинок гламурних журналів, і навіть чоловіки захоплювалися її легкими і невимушеними піснями, через які виконавиця передавала важливі меседжі про кохання, стосунки і хороший настрій.

Пісні Жанни Фріске слухають і сьогодні, особливо влітку — в пору, коли народилася співачка. Напевно, саме тому всі її хіти наповнені атмосферою легкості і тепла.

“Ла-ла-ла”

Пісня з простою назвою “Ла-ла-ла” насправді розкриває непрості взаємини двох людей. Ця композиція стала однією з візитних карток Жанни Фріске.

“Где-то летом”

Ще один незаперечний хіт артистки. Пісня, текст якої максимально простий, розповідає про кохання, яке зустрілося в найтеплішу і найвеселішу пору року — влітку. Жанна була такою ж, як ця пісня, — легкою, веселою, закоханою і такою, що запам’ятовується.

“А на море белый песок”

Зворушлива пісня — гімн курортних романів і закоханостей. Ще один трек, який доводить, що Жанна по-особливому любила літо. У кліпі співачка постає яскрава і красива, а неповторні краєвиди моря змушують слухачів закохається в цей кліп, і, звичайно ж, в пісню.

“Жанна Фриске”

У кліпі “Жанна Фриске” співачка грає саму себе — така ж стильна, красива і усміхнена.

“У житті вона — просто мила 30-ти річна жінка, може і звернеш увагу, а може і ні, а в кліпах — просто міс всесвіт”, — написали коментатори під відео ще десять років тому.

Таку Жанну пам’ятають і сьогодні — яскраву, усміхнену, просту і талановиту.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.