Ілля Авербух: все, що відомо про коханого зірки “Татусевих дочок” Лізи Арзамасової

Ілля Авербух підтвердив чутки про те, що він зустрічається з молодшою на 21 рік Єлизаветою Арзамасовою. Чим 46-річний фігурист привернув молоду актрису — читайте у матеріалі.

Актрису Лізу Арзамасову телеглядачі пам’ятають по серіалу “Татусеві дочки”. Її героїня, розумниця і відмінниця Галина Сергіївна, за сценарієм зустрічалася зі старшим на кілька років хлопцем-хуліганом Іллею.

Через кілька років після виходу серіалу, актриса частково повторила сценарну історію в реальності. Вона почала зустрічатися з чоловіком на ім’я Ілля, і він теж старше Лізи. Правда, не на кілька років, а на 21. Чим же 46-річний Авербух зміг підкорити молоду актрису?

Талант і досвід

Илья Авербух на льду
Ілля Авербух на льоду

Ілля Авербух ще з юних років професійно займався фігурним катанням. Він є дворазовим чемпіоном світу серед юніорів, а також власником срібної медалі на Олімпійських іграх.

Після закінчення спортивної кар’єри Авербух разом зі своєю партнеркою по льоду, і першою дружиною за сумісництвом, заснував власний проект “Льодова симфонія” — театралізоване шоу на ковзанах за участю російських зірок шоу-бізнесу.

Після успіху шоу, Ілля почав займатися продюсуванням різних постановок. Крім того, він почав пробувати свої сили в телебаченні і став продюсером серіалу “Жаркий лід”.

Особисте життя

Илья Авербух с сыном
Ілля Авербух з сином

У житті Іллі Авербуха були тільки одні серйозні відносини. Дванадцять років він був одружений на своїй партнерці Ірині Лобачовій. У 2004 році у пари народився син Мартін, який після розлучення залишився жити разом з татом.

Відносини з Арзамасовою

Арзамасова и Авербух на совместном ужине
Арзамасова і Авербух на спільній вечері

Роман актриси і фігуриста підтвердили обидва закоханих. Вони були помічені під час спільної вечері на терасі одного з московських кафе. Ілля ласкаво тримав Лізу за руку і поправляв їй локони волосся.

Після того, як ці знімки потрапили в мережу, і Армасова, і Авербух зізналися, що вони дійсно зустрічаються.

Схожі статті

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.

Якщо у вас є банани і шоколад, приготуйте цей приголомшливий десерт за 5 хвилин: без духовки та желатину

Смачний, ніжний і легкий десерт всього з двох інгредієнтів – не вигадка, а реальність. Скуштувавши цей смаколик, неможливо відгадати, з чого він зроблений.

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.