Леся Никитюк виходить заміж. Вкрала Притулу з сім’ї?

Популярна телеведуча і блогер Леся Никитюк виклала у себе на сторінці в Інстаграм фото у весільній сукні.

Фанати в подиві – невже їх кумир приховала від них свого коханого, і зараз готується до весілля? Коментатори говорять – новим обранцем Лесі може бути шоумен Сергій Притула. Але він одружений, і робить вигляд, що у них в шлюбі все добре.

Леся Никитюк і Притула закрутили таємний роман?

Ця чутка б не з’явився, якби днями Леся не опубліквала в своєму Інстаграм провокаційні фото, де вона розставила ноги перед Притулою. Звичайно, це викликало бурю обговорень і навіть чуток про те, що Притула заради Лесі кине дружину і дитину.

Леся Никитюк виходить заміж
Леся Никитюк виходить заміж

І зараз, коли Никитюк публікує фото у весільній сукні, і натякає на те, щоб колишні кусали лікті – очевидний привід вважати, що у неї дуже насичена особисте життя.

Нехай телеведуча і розповіла, що це реквізит для зйомок ювілейного 10 сезону шоу “Хто зверху? “, Але шанувальники в це неохоче вірять, і сподіваються, що вже скоро Леся офіційно підтвердить шлюб.

Нагадаємо, Леся Никитюк також відома як ведуча програми “Орел і решка”. У цій роботі знаменитість відвідала більше 150 країн світу.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.