Ная Рівера з “Хору” пропала безвісти серед озера, її син знайдений один в човні: що сталося на сімейному відпочинку

Актриса серіалу "Хор" (Glee) Ная Рівера безвісти пропала під час прогулянки з сином по озеру. Її чотирирічний малюк був знайдений один в човні серед водойми.

33-річна американська актриса, відома фанатам серіалів за роллю в “Хорі”, пропала без вісті під час сімейного відпочинку з чотирирічним сином.

За даними шерифа округу Вентура в Каліфорнії, актриса орендувала в середу ввечері човен, щоб поплавати по озеру Піру на Півдні штату, неподалік від Лос-Анджелеса. Недалеко від водойми також був знайдений автомобіль, на якому приїхали мама з сином.

Ная Ривера вместе с сыном
Ная Рівера разом з сином

Чотирирічного хлопчика знайшли одного в човні посеред озера. Його рятувальниками стали звичайні туристи, які пропливали повз орендованого водного транспорту Наею Ріверой для прогулянки.

Сина актриси знайшли через три години після того, як вона взяла човен. Хлопчик був одягнений у рятувальний жилет і, ймовірно від стресу, заснув. Пізніше він повідомив поліції, що вони разом з мамою плавали, але вона так і не повернулася в човен.

Поліція штату продовжує пошуки безвісти зниклої актриси. Однак сам шериф висловив думку, що знаменитість могла потонути, тому, зокрема, ретельно переглядають дно озера.

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.