Івлеева стріляла з автомата Калашникова по Елджею: з Днем народження, коханий!

Молода зоряна сім'я Івлєвої і Елджея любить з'являтися на публіці, і привертати увагу фанатів ексцентричними витівками.

У День народження Елджея не обійшлося без фокусів і витівок. Блогерша і його дружина Настя Івлеева показала своє вміння стріляти з автомата. Так вона привітала свого коханого. Відео даного заходу з’явилася в Інстаграм.

Івлеева стріляє з “Калаша”

Івлеева стріляє з "Калаша"
Івлеева стріляє з “Калаша”

Як написала Настя у своєму Інстаграмі: “З днем народження тебе, моя любов! Ми вище всіх земних турбот, переживань, засуджень, правил і того “як треба”! Ми – це окрема Планета! Планета під назвою – довіра, легкість , впевненість, підтримка, таємниця, дружба, пристрасть, сім’я і віра один в одного. Нас не зрозуміти, за нами не наздогнати! Люблю назавжди! Пам’ятай, що ти самий талановитий хлопець на моїй пам’яті, ти можеш більше … куди більше і ти ще раз **** ш! Твоя бомбіта”. Під цими словами зоряна блогерша і телеведуча опублікувала відео зі святкування “паперового” весілля пари.

Вечірка з приводу річниці весілля навела в мережі досить хороший ажіотаж. Шанувальники і хейтери буквально накинулися на Анастасію, і почали звинувачувати її в тому, що вона показушніца, їй важливий тільки хайп, і вона веде себе трохи неадекватно. Деякі навіть радили здатися психіатра.

Очевидно, після таких зауважень зірка повинна вести себе скромніше, але це явно не про Настю.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.