Вєрка Сердючка йде в політику: “Шалено щасливий, що …”

Останнім часом дуже багато зірок шоу-бізнесу пробують себе в політичних рядах.

Ця мода пішла ще з минулого року, коли звичайний комік Володимир Зеленський пішов в президенти України, і переміг. За ним до Верховної Ради пішов фронтмен групи “Океан Ельз” Святослав Вакарчук. Однак не всі колеги по сцені підтримують таке рішення. Андрій Данилко, який виступає під псевдонімом “Вєрка Сердючка” висловив свою думку з цього приводу.

За словами співака, в політику йдуть тільки три типи людей

Як вважає Андрій Данилко, його екс-колега Святослав Вакарчук зробив вкрай неправильний крок. Вєрка Сердючка розповіла, що не розуміє суті того, що Вакарчук пішов у Верховну Раду.

Данилко поділився думкою про Вакарчука в політиці
Данилко поділився думкою про Вакарчука в політиці

Андрій Данилко висловив припущення про те, які цілі міг переслідувати Вакарчук, коли вирішив спробувати свої сили на політичній ниві:

«Я не знаю, навіщо В’ячеслав взагалі пішов в політику. Тим більше, у нього вже був політичний досвід », – стверджує Данилко.

Однак колегу не критикує, а сподівається на те, що всі цілі і завдання будуть досягнуті, а зусилля – виправдані. Сам же артист запевняє, що в політику не піде.

На думку Андрія Данилка, в політику йдуть тільки три типи людей: наївні, дурні або ті, хто думають про великі гроші.

«Хочеться вірити, що Слава, створюючи партію, був просто наївною людиною», – підкреслює шоумен.

Андрій каже, що він на своєму місці, і вважає своїм обов’язком розвиватися в творчому напрямку, радуючи публікую і постійних багаторічних фанатів.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.